Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 08-06-2015 12:09:15
Voeding & Gezondheid

Aanschaf

Dag johan,

"de wens is de vader van de gedachte" is een zeer oud gezegde, in engelstalige landen ook bekend als "wishful thinking".
omdat je iets graag wilt, krijg je een gedachtenkronkel dat het zo is als jij denkt dat het is.
je haalt twee dingen door elkaar. hiervóór is je al uitgelegd hoe en wát precies.
advies:
als je behept bent met impulsaankopen, dan kun je beter niet meer naar een gewone winkel gaan, doch liever alles op internet kopen, alhoewel ik daar zelf geen voorstander van ben!

het kan ook zijn dat het nageltangetje van uitzonderlijke kwaliteit is. bij sommige tangenmerken heb je levenslang garantie. die zijn dan een stuk duurder dan de zogenaamde "koektangen" waar je haast nog geen plak koek mee kunt buigen of knippen.
zo heb ik hier tangen (belzer, voor professioneel gebruik) die me ruim fl. 120,00 gekost hebben, doch hetzelfde type tang voor af-en-toe gebruik kostte toen nog geen 10 % daarvan. het eerste type gebruik ik nóg na ruim 50 jaar, terwijl de laatste na enkele maanden al bij het oudijzer kon!

hardwareerrorman.