Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 08-06-2015 22:06:11
Computers & Telefonie

Hoe stel ik apjes in op galaxy 3 mini prepaid

[quote=carola.83 schreef op maandag 8 jun 2015, 21:08]

in dit geval vind ik de tip van akkerdistel zo gek nog niet. sterker nog: precies zo heb ik het ook gedaan. ik heb meerdere gmail accounts, waar ik veel privacy gevoelige info als afgesloten abonnementen, wachtwoorden enz. enz. heb staan. dat wil ik echt niet op mijn smartphone hebben staan.

maar wtf sla je privacy gevoelige informatie dan überhaupt op een google account op als je zo bang bent dat er wat mee gebeurt? het maakt echt niet uit of het nu je smartphone is of je pc. de informatie staat allemaal bij google. en je smartphone is toch beveiligd met een pin code of vingerafdruk dus je hoeft niet bang te zijn dat mensen die je smartphone stelen erbij kunnen.