Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

akkerdistel
akkerdistel - 09-06-2015 19:00:52
Computers & Telefonie

Hoe stel ik apjes in op galaxy 3 mini prepaid

[quote=gompy2 schreef op maandag 8 jun 2015, 23:06]
kijk nou begrijp ik beter wat je bedoeld en op die manier gaat het ook veel en veel te ver, is ook zeer zeker mijn mening. dat is bij mij totaal anders .... en bankzaken doe ik ook nooit via een smartphone.

zelfs gompy2 is dus een beetje 'n akkerdistel, wie had dat nu ooit kunnen denken ;-).


het zijn de standaard instellingen zoals carola.83 het omschrijft, bij iedereen die voor het eerst online gaat met zijn eerste smartphone vindt exact hetzelfde plaats. google gaat zuinig om met jouw gegevens, echter mijn inziens moet je ze niet voeden met overbodige/niet ter zake doende privacygevoelige informatie, gekoppeld aan jouw persoonsgegevens.

zelf ben ik een zogenoemde (tevreden) klant van google, ze beschikken dus over mijn adres- en bankgegevens (gebruik ook gmail). echter heb ik geen behoefte dat dit gekoppeld wordt aan mijn gebruik van telefoon/tablet. logischerwijs gebruik ik dan ook niet bovengenoemd g-account op mijn telefoon/tablet.
zie het nut er ook niet van in om bijvoorbeeld email te beantwoorden op 'n telefoon, doe ik wel op een locatie met qwerty-toetsenbord, veel sneller.