Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 09-06-2015 21:52:35
Computers & Telefonie

Hoe stel ik apjes in op galaxy 3 mini prepaid

[quote=akkerdistel schreef op dinsdag 9 jun 2015, 19:00]
zelfs gompy2 is dus een beetje 'n akkerdistel, wie had dat nu ooit kunnen denken ;-).


het zijn de standaard instellingen zoals carola.83 het omschrijft, bij iedereen die voor het eerst online gaat met zijn eerste smartphone vindt exact hetzelfde plaats. google gaat zuinig om met jouw gegevens, echter mijn inziens moet je ze niet voeden met overbodige/niet ter zake doende privacygevoelige informatie, gekoppeld aan jouw persoonsgegevens.

zelf ben ik een zogenoemde (tevreden) klant van google, ze beschikken dus over mijn adres- en bankgegevens (gebruik ook gmail). echter heb ik geen behoefte dat dit gekoppeld wordt aan mijn gebruik van telefoon/tablet. logischerwijs gebruik ik dan ook niet bovengenoemd g-account op mijn telefoon/tablet.
zie het nut er ook niet van in om bijvoorbeeld email te beantwoorden op 'n telefoon, doe ik wel op een locatie met qwerty-toetsenbord, veel sneller.
ik denk dat ik nog zuiniger met mijn privacy om gaat als jij nu ik dit van je lees.
ik doe dus beslist geen email of bankzaken met mijn telefoon.
ze weten van mij géén adres, bank of andere gegevens.
als ik wat koop in de google-store, wat zelden gebeurd is, dan koop ik alleen iets wat via pc-internet gekocht kan worden in de google-store.
kopen doe ik dan alleen met paypal.

ik doe er alleen niet zo paranoia over maar neem gewoon de simpele maatregelen die nodig zijn, het dagelijks opruimen van de rotzooi van een internet-dag is er 1 van, maar zo zijn er wel meer simpele oplossingen, tor-browser is er ook 1 van indien nodig als ik zo nodig een ander ip-adres zou willen gebruiken (nee ik doe geen enge dingen).
dus al met al ben ik meer akkerdistel/lekkerisdat als jijzelf.
pech is alleen dat er geen alu-hoedjes in mijn maat verkrijgbaar zijn.;-)
en iedereen angst aanjagen met van alles en nog wat doe ik ook niet, die brave mensen durven amper nog te internetten als ze jou moeten geloven.