Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 09-06-2015 21:54:24
Computers & Telefonie

Hoe stel ik apjes in op galaxy 3 mini prepaid

[quote=carola.83 schreef op dinsdag 9 jun 2015, 19:46]
precies, die koppeling wil ik ook niet naar mijn smartphone. tablet heb ik geen problemen mee, die gebruik ik toch alleen thuis.

en nee, mijn phone is niet beveilig met pincode o.i.d., pure luiigheid. dus mocht ik die kwijt raken, wil ik zeker voorkomen dat daar bepaalde info op staat.
ik heb ook niets beveiligd, geen pincode, geen patronen, geen geheime dansjes helemaal niks, het heeft totaal geen zin en ik plaag mezelf alleen maar elke keer als ik dat ding opstart.
zoek op beveiliging smartphones omzeilen en je vind genoeg en de boys/girls die met je smartphone aan de haal gaan weten dat ook wel en weten heel goed de weg wel te vinden anders zou er nooit zo'n enorme handel in gestolen telefoons zijn.

als je telefoon gestolen wordt heb je pech en het enige wat men zou kunnen doen is een gsm-tracker installeren die men kan verbergen en waarvan de naam niet opvalt tussen de lijst met apps in applicatiebeheer.
met een goeie gsm-tracker kun je een heleboel doen.
als je gegevens wissen op afstand.
op google-maps kijken waar het ding zich bevind, foto's nemen, gesprekken beluisteren, melden dat er simkaarten veranderd worden, en de wereld aan toeters en bellen.
android lost is er zo 1, gratis.

klik-> https://www.androidlost.com/">android lost

als je wilt verhinderen dat je gegevens bekend worden is dat de beste oplossing, vernietigen.
en men leest ook steeds meer dat apparaten die beveiligd zijn met dergelijke apps steeds vaker terug gevonden worden.