Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bakkerjangert - 10-06-2015 13:29:15
Geldzaken & Recht

Hypotheek met buitenlandse partner zonder verblijfsvergunning

Zoals het er nu naar uit ziet wordt het dus wachten in mijn huurwoning, alhoewel ik de vraag nog bij een aantal banken / adviseurs heb uitgezet. ter info, wij zijn in nederland getrouwd, dus de optie om het huwelijk nog niet te laten registeren in nederland gaat niet op.

ik blijf de regelgeving wel vreemd vinden, stel dat we tijdelijk zouden scheiden, dan de hypotheek afsluiten en daarna weer trouwen, zou er geen probleem zijn. verder zie ik het probleem sowieso niet, gezien het feit dat het benodigde inkomen volledig in nederland wordt verdiend door mij (een geboren en getogen nederlander); het inkomen van mijn vrouw is totaal irrelevant voor de aanvraag.

in ieder geval dank voor de reacties, en mocht ik nog iets positiefs terughoren van de lopende aanvragen zal ik het hier delen.