Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 11-06-2015 22:07:54
Geldzaken & Recht

Lotingwoning

......op 10-6 (woensdag) kreeg ik een brief opgemaakt op 05-06(vrijdag) dat ik de gelukkige was maar moest wel voor dinsdagmiddag (09-06) reageren. echter de brief kwam op woensdag meteen gebeld maar de medeling was " sry maar u bent te laat".
op maandag komt hier niet nooit post........

maandag wordt nergens meer post bezorgd. blijkbaar heeft de wbv nog het volle vertrouwen in post.nl dat als zij vrijdag post versturen, het zaterdag bezorgd wordt.
al ga je niet vroeg naar je werk op dinsdag, post kan ook pas aan het einde van de dag bezorgd worden, dan was je dus ook te laat.

vind het echt bezopen dat ze zo'n korte reactietijd geven! en vind het ook niet kloppen.
als je iemand zo kort de tijd geeft, bel dan even, zou ik zeggen.

ben bang dat hier weinig nog tegen te doen valt. stuur ze even een link naar dit topic, kunnen ze lezen hoe achterlijk ze bezig zijn.