Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lovebird
lovebird - 12-06-2015 14:38:04
Huishouden & Energie

Kat en meubels

[quote=mahadma schreef op vrijdag 12 jun 2015, 14:16]@lovebird, het is ook niet verstandig om een (jonge?) poes alleen thuis te laten in de eerste periode, een baby/peuter laat je ook niet alleen thuis, je moet gewoon in de inprentingstijd juist thuis zijn.

geen idee waar je dit vandaan haalt...de vraag is een oplossing aan te dragen voor het krabprobleem dat de eigenaar heeft. die oplossing heb ik hier gedeeld en is volledig uit eigen ervaring. ik heb zo mijn poes kunnen leren haar krabfaciliteit te gebruiken en mijn hoeken van de bank met rust te laten.

met de beste bedoeling gedaan, dus ik snap de reactie nu even niet.
nergens staat dat de poes lang alleen is of dat het om een kitten gaat.
maar het staat een ieder vrij om te denken en te zeggen wat hij wil dus wens ik je een fijne dag toe en geniet van 't mooie weer zou ik zeggen.