Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
leezzii - 13-06-2015 01:11:46
Voeding & Gezondheid

Ultra bright whitening pen oplichting

[quote=van leyden schreef op maandag 11 mei 2015, 15:09]bedrijf doet niet aan oplichting, nog niet eens aan misleiding.
wat er gezegd wordt klopt>. alles staat helder en duidelijk vermeld.

natuurlijk gokt het bedrijf erop dat sommigen / velen de produkten niet terugsturen, dat is het verdienmodel, erg netjes is dat niet, maar het mag wel. ts moet gewoon betalen, niks aan te doen.

btw. ik ben de eigenaar van ultra bright.....


geachte heer van leyden,

ten eerste wil ik mijn respect uiten naar u toe dat ik openlijk reageert als eigenaar van ultra bright, mocht deze informatie kloppen. ik krijg voornamelijk het gevoel dat contact met de organisatie sterk verhinderd wordt.. naast het feit dat ik mijn vraagtekens plaats of men überhaupt akkoord is gegaan met de voorwaarden van de bestelling, wil ik u tevens erop attenderen dat het consumentenrecht de consumenten aardig in bescherming neemt tegen zulke gevallen. ik hoop dat u zich realiseert dat ultrabright op korte duur falliet zal gaan.

vriendelijke groet,

jurist in opleiding