Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kassaop1 - 13-06-2015 02:40:50
Huishouden & Energie

Kat en meubels

Katten moeten gewoon hun nageltjes scherpen en dat doen ze wel aan uw bank als u geen krabpaal heeft staan. krabpaal neerzetten en er bij blijven om uw kat te leren dat die aan de krabpaal z'n nageltjes moet scherpen en niet aan de bank.
maar katten kunnen eigenzinnig zijn en als u er even niet bent toch weer de bank gebruiken. ze zetten vaak hun nageltjes ergens in (niet direct krabben) om hun territorium af te zetten. 100% tegengaan lukt niet. als u dat niet wenst, dan moet u geen katten nemen. het hoort er nu eenmaal een beetje bij. mijn moeder had een tijdje geen katten, nu weer wel overgenomen van m'n zusje en besloten voorlopig niet die nieuwe bank te kopen. die heeft 3 krabpalen op 2 katten, maar dat zijn binnen-katten, dus het blijft lastig. ik heb 2 katten die vooral ook naar buiten gaan, daar kunnen ze krabben wat ze willen. toch zetten ze wel steeds hier en daar wat nageltjes in een bankstel. bij een stoffen bankstel geen groot probleem, maar bij leer of suède blijven de gaatjes zichtbaar.
de katten zijn mij echter liever dan m'n bank.