Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfatrion
alfatrion - 14-06-2015 11:20:33
Elektronica & TV

Garantie tv

De nederlandse wetgever heeft er voor gekozen om de wettelijke garantie niet in duur te beperken. de gedachte hierachter is dat de koper recht heeft op dat gene wat hem beloofd is en tijd daar geen verandering in hoort te brengen. het recht op kosteloos herstel bestaat dus ook na de eerste twee jaar.

de lijst van uneto-vni (vertegenwoordiger van de verkoper) is vrijwel altijd te laag. en de prijs is doorgaans geen relevante factor. de prijs van een product wordt bepaald door wat er in zit. terwijl de levensduur een functie is van de kwaliteit. een hogere prijs is dus voornamelijk het gevolg van kwantiteit. en een nieuwe computer gaat bijvoorbeeld zes jaar mee (http://web.archive.org/web/20100304225952/http://www.eu-energystar.org/nl/nl_015p.shtml">onderzoek c't) en van alle laptop is na drie jaar 21% defect (http://www.squaretrade.com/htm/pdf/squaretrade_laptop_reliability_1109.pdf">onderzoek squaretrade).