Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 13-06-2015 23:26:37
Huishouden & Energie

Bed gekocht bij henschoten &zn: alleen maar problemen!!

Dit duurt allemaal veel te lang.
het beste kunt u een ingebrekestelling sturen waarbij u een termijn aangeeft (bijv 2 weken) waarbinnen de juiste bakken moeten zijn geleverd. lukt dat niet binnen die termijn, zo stelt u, dan ontbindt u de overeenkomst. het bed gaat dan weer terug naar de verkoper en u krijgt u geld terug. noem bedrag, datum van aankoop en wat er precies is misgegaan.
doe het per mail en aangetekende brief en verzoek om een schriftelijke reactie binnen 14 dagen.

schakel zo nodig uw rechtsbijstandsverzekering in of schakel de hulp in van een jurist, mocht u er niet uitkomen met deze verkoper.

er is eerder over deze verkoper geklaagd. klik http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/wie-heeft-er-slechte-ervaringen-bijhenschoten-en-zonen-bedden-en-matrassen/?vhash=c749c73j">hier