Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
mickyfaas - 14-06-2015 14:28:43
Geldzaken & Recht

Contract hypotheekbemiddelaar ontbinden

Bedankt voor de reacties. de (nieuwe) offerte die ik heb aangevraagd in afwachting hierop, is vrijblijvend en kan ik kosteloos annuleren. ik vind het een lastige situatie omdat ik inmiddels weinig vertrouwen meer heb ik hypotheek24. de reacties die ik van hen ontvang zijn onvolledig en meestal nét na sluitingstijd, zodat ik die dag niet meer telefonisch om opheldering kan vragen. als ik dan de volgende dag bel, krijg ik alleen de telefonist(e) met de boodschap dat de persoon in kwestie 'in gesprek' is.
aan de andere kant wil ik natuurlijk ook weer niet voor de kosten opdraaien als ik mijn aanvraag intrek, want dan zit ik straks inderdaad met dubbele kosten. als ik nou tenminste eens één goed telefoongesprek met ze kon hebben, dan was er misschien nog wel uit te komen. het probleem is dat ik ook niet alle tijd van de wereld heb en dat de verkoper inmiddels ook onrustig begint te worden.

is het bijvoorbeeld mogelijk om per email een soortgelijke uiteenzetting te doen en een telefonische afspraak te 'eisen' (en wat is een redelijke termijn)? als ze daar dan niet aan voldoen, heb ik dan misschien een beter verweer bij het kosteloos opzeggen dan de overeenkomst?

@ron530: ik heb zelf nooit direct contact gehad met de bank. mijn overeenkomst is met hypotheek24 en zij moeten leveren wat ze beloven. het is niet zo dat de bank meer tijd nodig heeft, de bank heeft de offerte nooit retour gekregen. of dat nu de fout is van de bank of van hypotheek24, die laatste is mijn enige directe aanspreekpunt.