Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 14-06-2015 17:35:52
Vrije tijd & Tuin

Hoe kom ik van kinderplezier af?!

Beste antjeaaltje,

u heeft ingestemd met de 4 leesboekjes via de telefoon ?
de communicatie die u tot nu toe heeft goed bewaren. vooral de ontvangstbevestiging van uw opzegging erg goed bewaren.
als ik uw vraag goed begrijp dan bent u een proefabonnement aangegaan en heeft u dat tijdig opgezegd. als dat klopt dan houd 'kinderplezier uit chaam' zich niet aan de wet, een voorbeeld leest u http://blog.iusmentis.com/2012/11/22/een-gratis-proefpakket-met-stilzwijgende-verlenging/">hier.
u heeft uitdrukkelijk aangegeven verder geen leesboekjes te willen. niet betalen uiteraard, geef ze nogmaals via email (via telefoon heeft u later geen zwart op wit bewijs) aan dat u voor het vervolg niet akkoord bent gegaan. meer informatie vind u https://www.consuwijzer.nl/thema/ongevraagde-vervolgzendingen-niet-besteld-geef-geen-geld">hier.
de bedragen die voor vervolgzendingen worden afgeschreven storneren via uw bank/internet bankieren. u heeft duidelijk aangegeven deze niet te willen.