Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 14-06-2015 17:41:26
Vrije tijd & Tuin

Hoe kom ik van kinderplezier af?!

[quote=antjeaaltje schreef op zondag 14 jun 2015, 17:32]ik heb direct na de eerste ontvangst een mail gestuurd waarbij ik aangaf dat ik van verdere zendingen afzag. bij het eerste kennismakingspakket kan dit tot de eerste dag van de volgende maand wordt aangegeven. ik heb dit meteen op de dag zelf gedaan. ik heb van hun een mail terug ontvangen dat mijn mail goed was ontvangen en zou worden verwerkt. ik ging er dan ook vanuit dat het hiermee in orde zou zijn. ik heb inderdaad het rekeningnummer geblokkeerd, maar lees nu dat ze nogal snel zijn met het sturen van deurwaarders en zelfs mensen pakketten sturen die duidelijk aan hebben gegeven niets te willen ontvangen. :( daarnaast zijn het ook nog eens echte flutboekjes van waardeloze kwaliteit.

beste antjeaaltje,

u heeft juist gehandeld. laat u niet intimideren door berichten die u leest.
een incassobureau zou u op de huid kunnen zitten maar kan niets als het er op aan komt.
voordat een deurwaarder in actie komt is er een uitspraak van een rechter nodig die aangeeft dat u moet betalen. als ik uw vraag en uw antwoord lees dan zal dit niet gebeuren verwacht ik. laat 'kinderplezier te chaam' maar eens aantonen dat u een contract met ze bent aangegaan. ik geloof niet dat dat gaat gebeuren, zeker niet gezien u over de bevestiging beschikt van de ontvangst van uw opzegging.