Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 14-06-2015 19:20:16
Geldzaken & Recht

Dakisolatie voor de vve?

[quote=kassaop1 schreef op zondag 14 jun 2015, 19:11][quote=martijnfc schreef op donderdag 11 jun 2015, 18:01]
volgend jaar wordt het plat dak vervangen, die kosten zijn uiteraard voor iedereen maar geldt dat ook voor de isolatie? alleen de bewoners op de bovenste etages profiteren daarvan.
de beheerder beweert van niet maar ik denk van wel....wat denkt u?
ik vind dat de beheerder gelijk heeft.
u profiteert er namelijk van dat uw bovenburen flink stoken, zodat u niet al te veel warmte kwijt raakt naar de woning boven u. is dat dan een eerlijke situatie? en als er vloer-isolatie wordt gelegd is dat zeker alleen voor de onderste verdieping? strict genomen zijn uw bovenburen uw isolatie en zouden zij u daar dan kosten voor in rekening mogen brengen?
het onderhoud van gehele gebouw en de verbeteringen daaraan zijn wat mij betreft voor de vve, maar dat is vast allemaal vastgelegd in een overzicht.


bij onze vve is iedereen gelijkgesteld, dus geen onderscheid in iemand met het appartementsrecht op de eerste etage noch de vijfde etage en ook niet of het 2 dan 3 kamers heeft. het onderhoud op de vijfde etage vergt soms wat meer onderhoud, geen overdekte luifel boven de galerij, weersbeïnvloeding.