Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
antjeaaltje - 14-06-2015 21:23:31
Vrije tijd & Tuin

Hoe kom ik van kinderplezier af?!

[quote=hopetobehelping schreef op zondag 14 jun 2015, 20:02]beste antejaaltje,

ondanks dat 'kinderplezier' waarschijnlijk aangeeft dat u een abonnement bent aangegaan hebt u dat niet gedaan. u heeft telefonisch ingestemd met de zending van 4 leesboekjes waarna u meteen heeft opgezegd (de bevestiging van de ontvangst van de opzegging heeft u, goed bewaren).

ik hoop dat als u de informatie in de volgende links leest dat het u dan wat duidelijker wordt, klik https://www.consuwijzer.nl/thema/ongevraagde-vervolgzendingen-niet-besteld-geef-geen-geld">hier , https://www.consuwijzer.nl/sites/consuwijzer.nl/files/downloads/terechtchecker.pdf">hier, http://www.justitia.nl/consumentenkoop.html">hier en https://www.consuwijzer.nl/thema/kopen-op-afstand">hier.

aangezien 'kinderplezier' niet schriftelijk (of email) heeft aangegeven dat u een contract bent aangegaan is het niet rechtsgeldig (zie ook de links hierboven) en is er dus geen abonnement door u aangegaan.
als ik u was zou ik ze nogmaals per email op de hoogte stellen dat u geen abonnement met ze hebt afgesloten en dat u er vanuit gaat dat het met die mail helemaal afgehandeld is.
vraag voor de extra boekjes die u heeft gekregen een antwoordnummer zodat u ze gratis terug kunt sturen. geef aan dat als ze u geen optie bieden om de boekjes gratis terug te zenden dat u ze dan in uw bezit houd (geef gerust aan dat u daarmee handelt conform de wet, zie ook de bovenstaande links).
bij voorkeur alle communicatie op papier (of email) en goed bewaren. ondanks dat men het u wellicht 'door de strot' wil drukken behoeft u niet te zwichten, u staat in uw recht om alleen de eerste 4 boekjes te accepteren en de rest niet. geen enkele rechter zal er anders over oordelen, dus een deurwaarder zal nooit in beeld komen.