Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-06-2015 12:56:10
Huishouden & Energie

Overdadig rooklucht verwijderen

Ik ben erg verbaasd dat u zegt niet tegen rooklucht te kunnen. toch bent u dit huis gaan bezichtigen, toen heeft u dus enige tijd in het huis rondgelopen. heeft u daar toen geen last van gehad? er zijn speciale bedrijven die huizen kunnen zuiveren van doordringende geuren, zoals bijvoorbeeld nadat er ergens brand is geweest. ik kan me voorstellen dat die misschien iets voor u kunnen doen. vraag eens na bij de politie of de gemeente wat ze doen met een huis waar een wietplantage is opgerold? ook zo'n huis moet immers "ontstonken" worden voordat het opnieuw kan worden verhuurd, dus de gemeente of de woningbouw weten daar vast wel iets op.
rooklucht is walgelijk, ik durf te wedden dat ik, als ik daar was geweest, meteen zou zijn weggegaan. op het moment dat de voordeur opengaat komt de stank je tegemoet, getverderrie! ik zou de makelaar hebben bedankt voor zijn moeite en hem zeggen dat ik deze kelk aan mij zou laten voorbijgaan. ik moet er niet aan denken om zo'n kiet te kopen.
hetzelfde geldt trouwens ook voor een auto, caravan, camper of boot, en misschien zelfs wel voor een tent, want die kan in opgevouwen staat ook zijn stank niet kwijt.
ik heb zelf heel lang geleden (eind jaren 1980) eens een gebruikte tv gekocht, in een winkel nota bene! in de winkel niets gemerkt, maar toen het ding thuis stond en warm werd begon het toch te stinken! ik heb hem teruggebracht naar de winkel en, in hemelsnaam en een beetje boven mijn budget, een nieuwe gekocht.
voorkomen is beter dan genezen: rookt de verkopende partij, ruikt het naar rook? laten staan, wegwezen!