Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-06-2015 13:50:14
Huishouden & Energie

Overdadig rooklucht verwijderen

Vlinders schreef op maandag 15 jun 2015, 13:27: ik zou het zeer op prijs stellen wanneer ieder in mijn topic over mijn probleem met rooklucht in ons aangekochte zich aan kijn vraag willen houden en verdere uitlatingen gewoon elders plaatsen of voor zich houden.
wanneer mensen roken en er nooit gasten over horen reken zal dat puur uit beleefdheid zijnof inderdaad roken ze zelf ook.
ik heb alle reden om rook te vermijden en iedereen is vrij om wel te roken of in rookruimtes te komen

inderdaad toen we voor de eerste keer het huis gingen bezichtigen moesten we door de rooklucht heen direct naar de patio. zelfs de plaatsvervangende makelaar moest zijn hand voor de mond houden zo erg was t.

het is dat het een heel bijonder huis is, geen doorsnee en zelden te koop, was ons het overdenken waard en is bij ons niet in gedachten gekomen dat na advies van de schilder enige twijfel ou zijn over het resultaat.

en beste tijger, ke mag van mij best twijfelen aan mijn reukvermogen en dat van vele anderen... zelfs de schilder erkent de geur... maar eenmaal gezegd laat het daar dan bij en herhaal het niet steeds opnieuw. het heeft geen toegevoegde waarde meer.



beste vlinders, ik ben het helemaal met je eens. ik vind het ontzettend erg voor je, maar had die makelaar zo'n overtuigende babbel? als ik hierboven lees dat jullie meteen doorgesluisd zijn naar de patio (om de aandacht af te leiden???) en de man zelfs zijn hand voor zijn mond deed, dan zou ik denken dat er bij jullie toch een paar alarmbellen zouden afgaan? waren die rokende mensen ook zelf thuis?
het huis moet wel heel aparte bijzonderheden gehad hebben dat het ondanks die lucht toch gekocht hebben. ik zou toch eens een gespecialiseerd bedrijf raadplegen, dat kost waarschijnlijk veel geld, maar als zij je echt kunnen helpen dan is dat het geld wel waard.

en ja, zolang nietrokers uit beleefdheid geen bezwaar maken tegen roken in hun omgeving zal die vieze gewoonte blijven bestaan. je zult mij in de zomer nooit op een terras vinden, dat vind ik jammer, maar ik doen geen of heel weinig concessies, ik heb maar één paar longen voor mijn hele leven. daar ben ik heel erg zuinig op.