Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-06-2015 16:33:37
Huishouden & Energie

Overdadig rooklucht verwijderen

Vlinders schreef op maandag 15 jun 2015, 12:36: ....de meeste muren zijn 2 x gespoten ( omdat het huis toch leeg was) . enkele muren zijn met de roller gedaan. deze hebben niet goed gedekt en zien we de rookmuur tussen de gaatjes door.
de schilder gaat deze muren nog,aals behandelen en we hopen zo dat dan de rooklucht weg zal zijn maar heb weinig hoop.....

als de aanslag zelfs nog zichtbaar is, zal een op de juiste wijze manier behandelen/schilderen toch wel effect hebben.

vlinders schreef op maandag 15 jun 2015, 13:43: ...ik ga alle middeltjes uitproberen en momenteel zit in elk vertrek een geurtje van brice in stopcontacten. het werkt gedeeltelijk maar waneer we een dagdeel uit huis zijn geweest. alles is afgesloten en we komen binnen is er een enorme rookluchtalsof velen in huso hebben itten roken...
alles is gereinigd, vervangen en overgeschilderd. wanneer er dan nog "een enorme rooklucht" hangt zou je toch aan iets anders denken.
een aantal mensen heeft over ventilatiekokers/ventilatiesystemen geschreven.
heeft u al gekeken hoe het daarmee gesteld is?