Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lajolly - 15-06-2015 20:07:07
Computers & Telefonie

Libratone aankoop

Natuurlijk ga ik er van uit dat ik een nieuw exemplaar krijg. het showmodel staat op knie hoogte in de zaak waar elk kind aan kan zitten.wat dan ook aanstaan en steeds wordt gebruikt. dit werd mij niet verteld dat het om het exemplaar in de zaak zou gaan anders was de koop niet door gegaan. toen bij mij thuis de diva steeds zoekend naar wiki en bluetooth en niet wilde gaan zoals hij zou moeten zei ik
"het lijkt wel alsof ik het showmodel heb gekregen war al gaar is". in de zaak kreeg ik dan te horen dat hun dit met het duurder segment spullen doen??? wel ja...... hoe kan ik nu verder handelen? ze zouden de diva gaan opdaten met nieuwe software? dan zou hij het weer doen nu valt tijdens de film mijn geluid weg voor wel 40 seconden,dan mis je stukken film. wat heb ik een spijt van mijn aankoop!
dacht ga bij de local .