Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Em
Emmap - 15-06-2015 21:37:27
Computers & Telefonie

Senioren mob.telefoon

Ik kan niet direct je vraag beantwoorden maar wel een (praktijk)tip geven:

(in ons geval ging het niet om een seniorentelefoon met een alarmknop maar om een telefoon voor slechthorenden - maar wie weet kan je er toch je voordeel mee doen)

let bij de aanschaf niet alleen op de grootte van de knoppen en de leesbaarheid van het scherm (grote letters zijn heerlijk, maar hoeveel letters passen er op het scherm - ook even een puntje van aandacht) maar let ook op de rest van de knoppen, bv. die aan de zijkant van het toestel zitten!
zo zit er op een van de toestellen in de familie een aan/uit knop op de zijkant, het komt vaak voor dat de verbinding onbedoeld verbroken wordt omdat je gewoon bij het vasthouden van het toestel nauwelijks kan vermijden dat je vingers die knop induwen. ook komt het voor dat het toestel in de broekzak aangaat en belt... de tegenpartij hoort niks dan geruis...
het andere toestel in de familie heeft aan de zijkant een soort aan/uitknop voor niet-traploze versterking of verzwakking van het volume. de eigenaar van het toestel drukt de toets onbedoeld in en hoort plots de tegenpartij niet meer, of iemand anders in huis die het toestel even gebruikt drukt de toets onbedoeld in en schrikt zich een hoedje door het plotselinge giga-volume.

succes met de zoektocht!