Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 16-06-2015 21:11:17
Geldzaken & Recht

Huurtoeslag terugbetalen terwijl ik er recht op heb

Gesplitste woning op 1 huisnummer
huurt u een zelfstandige woonruimte en is er op uw adres nog een zelfstandige woonruimte? dan zien wij de bewoners van de andere woonruimte als uw medebewoners.

wilt u niet dat wij die andere bewoners meetellen als medebewoners? uw verhuurder kan voor u een apart huisnummer aanvragen bij de gemeente. krijgt u geen apart huisnummer? dan kunt u bezwaar maken tegen de voorschotbeschikking huurtoeslag. in uw bezwaar moet u aantonen dat de andere personen (medebewoners) niet tot uw huishouden behoren en dat u een zelfstandige woning huurt. na uw bezwaar geven wij aan welke bewijzen u kunt toesturen.

http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/toeslagen/huurtoeslag/huurtoeslag_2015/voorwaarden_2015/zelfstandige_woonruimte">belastingdienst

zit het probleem niet in bovenstaande?