Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 17-06-2015 11:23:30
Computers & Telefonie

Libratone aankoop

[quote=zoekster schreef op woensdag 17 jun 2015, 11:00]

dit lees je verkeerd. dit zegt alleen maar dat je een product moet krijgen dat er uitziet en werkt als het getoonde model. het is dus niet zo dat als je op een matras gaat liggen in een winkel, waar iedereen op gaat liggen om te testen, dat je dan met dat proefmodel genoegen moet nemen, omdat het overeenstemt met waar je op hebt gelegen.

een proefmodel meteen tweedehands te noemen gaat misschien wat ver, het hangt er vanaf in hoeverre het alleen is gebruikt om naar te kijken buiten de verpakking (zoals bijv bij kijkshop) dan is het meer een etalagemodel, of dat het echt wordt gebruikt, bijv. een tv die de hele dag aanstaat in de winkel.

er is een apparte clausule in de wet, wat betreft voor ruilen en testen van hygiene producten zoals scheer apparaten, tandenborstels en kussens. het lijkt me ook dat matrassen hieronder vallen, maar dit heb ik niet direct gelezen want die verkochten wij niet.

bij beter bed mag je bijvoorbeeld 1 maand een matras proberen en dan nog ruilen. deze matrassen worden dan weer chemisch gereinigd en als nieuw verkocht. het lijkt me niet ongebruikelijk dat dit met test matrassen ook gebeurd.

ik neem aan dat je zelf ook wel snapt dat dit bij hygiene producten anders werkt dan bij een soundbar die 0.0 slijtage ondervind van het showmodel zijn. (tenzij je van plan ben de soundbar te knuffelen)