Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henkberg - 17-06-2015 12:05:50
Computers & Telefonie

Onverwachte hoge internetkosten op factuur, geen sms ontvangen bij overschrijden dataverbruik:

Waarschijnlijk komt het hoge data verbruik vanuit audio of video streaming diensten, buiten de data bundel nemen de kosten explosief toe. ik weet niet wanneer het veranderd is bij kpn (datum contract vergelijken met voorwaarden van kpn) maar nu gelden de volgende regels:

voorwaarden en tarieven mobiel internet premium

meer informatie over de tarieven van het kpn mobiele abonnement
•nadat je mb-tegoed op is, wordt automatisch je snelheid verlaagd voor het mb verbruik voor de rest van de maand (64 kb/s download en 32 kb/s upload). dit gebruik is kosteloos. dit geldt voor zowel alles-in-1 mobiel, basis mobiel als mobiel internet abonnementen.
•je kunt je mb-tegoed niet meenemen naar de volgende maand.
•bij ieder kpn mobiel en mobiel internet abonnement is het gebruik van kpn wifi gratis.
•je kunt je abonnement 1 keer per 31 dagen omhoog en omlaag aanpassen maar nooit lager dan het abonnement waarop je bent ingestapt.
•gebruik in het buitenland wordt niet verrekend met je bundel. er gelden hogere tarieven, bijvoorbeeld in zones buiten eu.
•het tarief van het mobiele abonnement wordt jaarlijks op 1 oktober aangepast met de inflatiecorrectie. de hoogte hiervan wordt bepaald door de consumentenprijsindex van het cbs.

het eerste punt is de belangrijkste, bij overschrijding van de data limiet moet de snelheid omlaag gaan naar slakken-nivo en is dit kosteloos. dit is direct te merken in de snelheid met surfen, mogelijk is kpn hierin nalatig geweest.