Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-06-2015 12:20:22
Huishouden & Energie

Overdadig rooklucht verwijderen

ionisator was voor mij de oplossing van rookluchtprobleem

hallo , ik heb prima ervaringen met deze ionisator , het is een kleine investering maar hij houd mijn kamer vrij van luchtjes. ik heb er veel plezier van gehad en zet hem zo nu en dan nog aan als er iemand is geweest die een sigaretje heeft gerookt.

dit model is gemaakt voor een grotere ruimte en is heel efficiënt in gebruik. zet hem hoog op een kast of zo dan functioneert hij het beste. ik heb hem midden in de kamer staan zodat hij beide zijden van de ruimte kan ontdoen. het ruikt heel fris in huis. proberen is het in ieder geval waard als ik je mag raden.
hier kun je hem zien..ik heb de nieuwe uitvoering cloud met blauw licht.(is er ook in groen en roze licht) prijs 159,00 euro.
hopelijk heb je er baat bij...ik hoop dat ik de link geplaatst krijg want dat is niet zo mijn ding hier op dit forum. mocht het niet goed lukken dan moet je de link even in je browser zetten. http://consumenten.fitnessgroothandel.nl/webwinkel-product-83495723/80-m2--the-space-cloud-ionisatie-blauw-licht.html">