Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-06-2015 19:15:08
Huishouden & Energie

Overdadig rooklucht verwijderen

Gorter3 schreef op woensdag 17 jun 2015, 12:56: lovebird schreef op woensdag 17 jun 2015, 12:21: oeps de link is niet gelukt...
voor linkjes hebben ze een knopje en dan kun je het testen in de preview.
als zware roker heb ik zelf nergens last van, maar als chemicus denk ik dat u een goede oplossing aandraagt. een ionisator kan die deeltjes wel uit de lucht halen. top antwoord!


dank je wel gorter3 ik ga de link hier meteen even proberen met nogmaals dat link-knopje waar je over schrijft , hoewel de 1e poging lukte niet. maar ik probeer het nog een keer.
2e poging plaatsen link:
http://consumenten.fitnessgroothandel.nl/webwinkel-product-83495723/80-m2--the-space-cloud-ionisatie-blauw-licht.html]
yes gelukt maar ik merk dat er een foutje zit in het linkknopje daar mist het tekentje van het 2e "haakje" zoals dit " ] " achter het =teken van de url , daarom lukt het mensen niet. misschien een tip voor de ict van kassa (is dit probleem ook meteen opgelost..hi..hi.


wat betreft mijn antwoord (door mij geplaatst, dank dat je het een top antwoord vind. het is vanuit mijn eigen positieve ervaring met dit apparaat. even een investering maar dan heb je ook iets dat werkt!
mijn tandarts heeft mede door mijn ervaring ook deze cloud met blauw licht aangeschaft voor in zijn praktijk en is er erg over tevreden.
werkt overigens ook prima met mensen die allergisch zijn voor mijn katten..die kunnen nu met een gerust hart op visite komen zodra de ionisator aan staat. (zet hem dan 1 uurtje van tevoren even aan..en het werkt!!!