Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 17-06-2015 21:00:18
Computers & Telefonie

Tele2 rekening

Beste elinkhuizen,

zoals u al gelezen heeft kan dit inderdaad zomaar.
aangezien er geen bundel voor internet is rekent tele2 € 1,- per mb. belachelijk hoog uiteraard, maar met iets buiten de bundel bent u bij iedere provider de sigaar.

probeer in overleg te gaan met tele2, leg de situatie uit en probeer met tele2 tot een compromis te komen. hopelijk zijn ze gevoelig voor het argument dat de rekening wel erg hoog is, er helemaal geen waarschuwingen zijn geweest en uw dochter zich van geen kwaad bewust was.
het volgende artikel heeft geen betrekking op internetten in nederland maar wellicht kunt u het nog gebruiken bij uw argumentatie om tot een compromis met tele2 te komen, klik http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/telefonie/regels-voor-kosten-mobiele-telefoon">hier.

geen idee wat de leeftijd van uw dochter is, maar ik zou op 'mijn tele2' de instellingen voor het account van het nummer van uw dochter goed nalopen.
betaalde sms'jes, sms abonnementen komen bij de jeugd helaas ook nog weleens voor (spreek jammer genoeg uit ervaring). dat kan behoorlijk in de papieren lopen als u daar te laat achter komt. ook uitzetten als dat mogelijk is.
u kunt er ook nog voor kiezen om met enige regelmaat te kijken op 'mijntele2' wat het verbruik is tot nu toe, dan ziet het eerder en kunt u ook eerder ingrijpen (zodat het niet tot zulke hoge bedragen komt).

uw dochter zal wel behoorlijk geschrokken zijn maar hoop dat ze toch nog plezier aan haar telefoon beleeft.