Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pu
purejurist - 18-06-2015 20:35:47
Vrije tijd & Tuin

Betaling die niet ontvangen is

Als jullie eens leren lezen en in het bijzonder zoekster die alleen kan copy paste maar van begrijpend lezen heeft ze schijnbaar nooit gehoord
pieterwolters snapt het gelukkig wel.

1. is er in januari getracht te incasseren, vanwege geen saldo teruggeboekt door de bank dat kan nl niet door de sportschool
2. februari proberen ze het wederom en is het schijnbaar weer teruggeboekt alleen vermeld ts dat niet.
3. ts haar dochter heeft dus niet betaald dan en volgt er incasso cq deurwaarder.
4 ts zegt betaald te hebben en dat de bank dat ook zegt heel knap dit soort info geeft men niet telefonisch en 2 al zeker niet aan de moeder daar de dochter volwassen is en de moeder dus niks kan vragen over die rekening.
5. hoe heeft ts dan betaald waarschijnlijk niet als de 2e keer het ook teruggeboekt is.
6. jl weet heel goed waar ze het over hebben en schijnbaar heeft ts geen bewijs enkel en alleen het deel dat het afgeschreven is, maar niet dat het ook weer teruggeboekt is door de bank.

kortom zoekster lees eerst eens een keer en ga geen onzin verkondigen zoals je zo vaak hier doet