Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pu
purejurist - 18-06-2015 21:17:26
Vrije tijd & Tuin

Betaling die niet ontvangen is

De meeste incassobureaus hebben ook een afdeling deurwaarders zo gek is dat niet.

ts liegt op zoveel punten, bank gaat puur bellen geloof jij het zelf 1 mag een bank dat niet en 2 gaat een bank niet jouw prive sores oplossen, en 3 is de ts geen rekeninghouder maar de dochter.

en wat betalingsbewijs ts heeft zelf niet betaald dus was het incasso dus kan ze alleen een bankafschrift van dochter hebben.
bankafschrift waar op staat betaald is leuk, maar als dat bedrag door de bank de week erop is teruggeboekt omdat dochterlief rood stond dan heeft dat afschrift geen enkele waarde.

ts kan het geld niet kwijt zijn das dan altijd de dochter nog, maar ts weet schijnbaar alles ze denkt ook dat sportschool het bedrag terugboekt nee dat doet de bank ivm geen saldo waar geen toestemming voor is.
bewijs van terugboeken is dus waarschijnlijk ook naar de incasso gegaan als zelfs jl je geen gelijk geeft dan zit er toch wel iets van waarheid in dat ts haar dochter niet betaald heeft