Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 18-06-2015 21:22:06
Elektronica & TV

Geen recht om te retourneren

Beste corram,

zoals zoekster ook al aangeeft, u heeft het recht de overeenkomst te ontbinden.
'de stekker in het stop contact' steken was nodig om erachter te komen dat de koel/vries combi zo'n lawaai maakt en daarmee vervalt dus niet uw recht op retour.

gewoon bij mediamarkt aangeven dat u de overeenkomst wilt ontbinden. een opgave van reden bent u niet verschuldigd. daar hoeft u ook niet over in discussie te gaan met mediamarkt (moet u ook niet doen, het is dan sowieso een discussie waar u niets mee opschiet).
ontbinden bij voorkeur zwart op wit (aangetekend schrijven of email) zodat u later bewijs heeft. wacht er niet te lang mee, 14 dagen zijn zo voorbij.
als mediamarkt (nadat u heeft aangegeven dat u de overeenkomst ontbind) begint te sputteren dan wijst u ze op de wet.
ze zijn verplicht om binnen 14 dagen uw geld terug te storten, meer informatie leest u https://www.consuwijzer.nl/thema/winkelen-op-het-web">hier.