Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 19-06-2015 13:20:27
Huishouden & Energie

Opstastoel

U kunt ook nog bij uw zorgverzekeraar te rade gaan.

klik http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/zorgverzekering/vraag-en-antwoord/zijn-medische-hulpmiddelen-opgenomen-in-het-basispakket.html">hier voor informatie.

waaruit:

hulpmiddelen via zorgverzekeraar

uw zorgverzekering regelt hulpmiddelen die u nodig heeft voor behandeling, verpleging, revalidatie en verzorging. bijvoorbeeld een verstelbaar bed of een speciale matras als u langdurige bedrust nodig heeft. voor meer informatie hierover neemt u contact op met uw zorgverzekeraar. meer informatie over hulpmiddelen vindt u in de hulpmiddelenwijzer.
hulpmiddelen via gemeente

heeft u een hulpmiddel nodig om thuis zelfstandig te kunnen blijven wonen? of om u in huis en daarbuiten goed te kunnen verplaatsen? deze hulpmiddelen krijgt u van de gemeente (vanuit de wet maatschappelijke ondersteuning (wmo 2015). voorbeelden van hulpmiddelen die u blijvend nodig kunt hebben zijn een rolstoel, traplift of een elektrische deuropener. voor meer informatie kunt u terecht bij het wmo-loket van uw gemeente.



soms gaat het sneller als u ergens een tweede hands op de kop tikt. vandaag biedt iemand er een aan voor 1 cent. klik http://www.marktplaats.nl/a/diversen/zorg-verpleegmiddelen-en-hulpmiddelen/m940099791-elektrische-sta-op-stoel.html?c=be2da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previouspage=lr">hier

dit is wel erg goedkoop maar van 25-30 euro vindt u er wel een. beter dan jarenlang de eigen bijdrage betalen aan de gemeente.

ik weet alleen niet of u dit soort sta-op stoelen bedoelt.