Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 19-06-2015 13:55:55
Elektronica & TV

Geen recht om te retourneren

[quote=pieterwolters schreef op vrijdag 19 jun 2015, 07:59]@diumege: wat ik al aangaf: dat is nog maar de vraag. de koelkast is gebruikt. om de indeling en uiterlijk te beoordelen hoef je de koelkast niet 24 uur aan te zetten. ts had de koelkast direct na uitpakken terug moeten sturen als de uiterlijk en indeling niet volgens de verwachting waren. nu is het inderdaad een tweedehands koelkast. als mediamarkt 'm terug moet nemen, hebben we volgende maand hier een klacht dat iemand een tweedehands koelkast heeft gekregen van mediamarkt.
lijkt me dat wat jij gebruik noemt net zo makkelijk als uitproberen te beschrijven valt. je zult 'm toch moeten volladen met goederen om bv vast te stellen of het koelvermogen tevredenstellend is. er is lawaai maar of dit berust op een defect is nog maar de vraag aangezien de subjectieve aard van lawaai. hoe dan ook waarom zou een koelvriescombi die nog geen 24u heeft aangestaan niet weer als nieuw aangeboden kunnen worden!? al helemaal in contrast tot die termijn van 14 dagen waarbinnen je de aankoop kunt ontbinden. tja als er daadwerkelijk gebruikssporen zijn zou het een ander verhaal zijn maar dat is sowieso op afstand niet vast te stellen. maar dan nog zoals al aangegeven behoort het wel teruggenomen te worden waarna een waardeverlies ingecalculeerd moet worden op het terug te storen aankoopbedrag.