Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 19-06-2015 17:10:29
Geldzaken & Recht

Mag de stadswacht je persoonsgegevens midden in het centrum hardop opnoemen?

@mahadma, cosnix en mein33
de mensenrechten (zoals die in verdragen zijn vastgelegd en ondertekend en boven alle wetten en regelgeving staan) worden aan de lopende band aan de laars gelapt door de staat en z'n "minions". zo is een ruim merendeel van alle boetes niet eens legaal laat staan wettig laat staan in lijn met internationale verdragen zoals die voor de mensenrechten. dat ze je proberen te naaien staat vast maar als je er goed mee om weet te gaan kun je in principe een hoop gedoe voorkomen. maar ik zeg niet dat dat makkelijk is of zo maar automatisch meewerken aan een vordering van wie dan ook niet doen sowieso altijd eerst vragen op basis van welke wet de vordering gedaan wordt waarbij je ook vraagt naar de precieze belettering van die wet want een handhaver moet een wet eerst interpreteren alvorens tot handhaving over te gaan waarvoor natuurlijk die wet wel precies bekend moet zijn bij die handhaver...

een hoop over te zeggen maar dat is hier niet echt de plaats ervoor. wil je wat meer informatie opdoen omtrent dat wat ik probeer aan te geven valt er wellicht een begin te maken met de volgende linkjes:
http://www.bing.com/videos/search?q=marco%20kart&qs=n&form=qbvr&pq=marco%20kart&sc=8-10&sp=-1&sk=">http://www.bing.com/videos/search?q=marco kart
http://vitalifeiten.nl/">http://vitalifeiten.nl/
(vooral ook verder kijken dan wat er nu enkel op de frontpage staat, https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vtme5u4y_ge#t=315">erg interessant voorbeeld klik)