Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 19-06-2015 17:32:53
Elektronica & TV

Geen recht om te retourneren

Ik vrees dat retourneren niet gaat lukken want uit deze zin "binnen 24 uur constateerden wij een kabaal nog erger dan mijn vorige combi." maak ik op dat de combi in gebruik is genomen. dan de tegenvallende indeling, daar komt u pas achter als u de koelkast gaat vullen.
bij een eerste drempellevering moet u de verpakking zelf verwijderen, controleren of alle bijbehorende zaken aanwezig zijn, eventueel een schatting of de binnenruimte voldoet en natuurlijk op beschadigingen. als dit niet naar uw wens is pakt u het apparaat weer in en kan het apparaat probleemloos retour want het apparaat is niet gebruikt. is alles wel naar wens dan mag u het apparaat aansluiten en op werking controleren (tenzij de gebruiksaanwijzing vooral met combikoelkasten een rust periode aangeeft) dan pas na de tijd die er voor staat. als het apparaat werkt dan heeft de verkoper aan zijn leveringsplicht voldaan en vervalt het retourrecht. vanaf dat moment gaat ook de garantie termijn lopen waarbinnen de verkoper kan kiezen voor vervangen of repareren maar de koop eenzijdig ongedaan maken is geen optie.
in uw geval lijkt het er op dat er eerst een monteur komt kijken of reparatie mogelijk is zal die indien mogelijk ook uitvoeren of besluiten dat een u nieuwe krijgt maar geld terug kunt u vergeten.