Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 20-06-2015 11:11:14
Geldzaken & Recht

Schuld oplossen

In dezelfde periode dat vraagstelster haar laptop kocht hebben wij een tamelijk duur fototoestel aangeschaft en daarbij kregen wij ook zo'n kaart gratis. dacht dat de naam comfort card was.
alleen hebben wij het fototoestel contant betaald en de card - na het lezen van de voorwaarden; dacht ook heel hoge rente - kapot geknipt en weggegooid.
hoe sneu ook... ts was wel erg naïef, om niet te zeggen hebberig, om zo'n dure laptop te kopen en ook de card direct optimaal te gebruiken. beetje struisvogeltactiek. 't is toch logisch dat je eens moet gaan terugbetalen en door daaraan niet te voldoen stapelt schuld zich op schuld. 't is niet anders, maar toch succes toegewenst om een eindelijk een oplossing te vinden voor dit gigantische probleem. terzijde: ondanks ons zeer matige inkomen lukt het nog steeds om geen schulden te hebben.