Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan4073 - 22-06-2015 12:32:03
Voeding & Gezondheid

Ijs

De doos 15 - 20 minuten van te voren uit de diepvries halen en in de koelkast zetten. dan wordt het ijs langzaam en daardoor gelijkmatig iets zachter. ik vind het ijs dan veel lekkerder om te eten dan als het nog keihard zo uit de diepvries is. het is geen enkel probleem om het na 20 minuten in de koelkast weer terug in de diepvries te zetten. zoals al eerder vermeld: de lepel even warm maken met water helpt bij het loslaten van het ijs van de lepel.