Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

inekel1953
inekel1953 - 22-06-2015 20:29:51
Geldzaken & Recht

Abn-amro verplicdht contactloos betalen

Allen hartelijk dank voor uw reacties,

edrik3 voor je snelle complete reactie met de benodigde informatie incl. tel nummer.

wel wil ik nog even iets verduidelijken, op wat "tijger schreef" mijn huidige pas is nog geen drie maanden oud, verloopt dus nog niet, normaal vind dit eenmaal per twee jaar plaats.
daarbij vind ik het dan vreemd als men toen al wist om op zeer korte termijn, pasjes ongeldig te maken per 01-07-2015 om dat je keuze mogelijkheid niet eerst te vragen of het pasje zo te maken dat je die mogelijkheid contactloos betalen kan (laten) uitschakelen.
wat ook "zoekster" ook schrijft.
het blijkt dus dat alleen de abn-amro deze zo hebben gemaakt, andere banken bieden wel die keuzemogelijkheid. zoals ook "carola" laat weten.

ook hartelijk dank voor de linken van: gerboe, hänschen klein, reflecs en zoekster

p.s. akkerdistel, ik ontvang geen mails van de abn-amro, dus ook geen phishing-mail


met uw informatie ga ik morgen verder kijken, dankzij u allen kan ik iets doen en weet ik waar ik moet zijn. ik laat van mij horen c.q. lezen hoe dit afloopt. heb ik toch nog weer wat advies nodig dan kom ik hier graag op terug.

met vriendelijke groet,
ineke l 1953
c.q. ineke 5 x l