Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 22-06-2015 20:33:43
Elektronica & TV

Garantie tv

[quote=wim koevoet schreef op maandag 22 jun 2015, 18:53]heb een e-mail naar tv klein gestuurd en kreeg de volgende reactie

paul van dijk, 22 jun 2015 16:03
hartelijk dank voor uw bericht!

laat ik voorop stellen dat na het verstrijken van de fabrieksgarantie ook het recht op een kosteloos herstel komt te vervallen. echter houdt dit niet in dat u volledig verantwoordelijk bent voor de kosten van de reparatie.

uit onderzoek van samsung is gebleken dat de klacht wordt geconstateerd en deze niet door u ongebruik van het product in ontstaan. dat houdt in dat u recht heeft op de economische levensduur het het product, deze is europees vast gesteld op 6 jaar op de hogere serie tvs.
omdat de economische levens duur 6 jaar is, en uw tv in het 3de jaar een defect vertoont, houdt dit in dat u 3/6 deel geen gebruik kunt maken van de tv. als wij dit in de prijsopgave verrekenen, komen wij uit dat klein 3/6 deel van de prijsopgave moet betalen.

de totale kosten van uw reparatie zullen uitkomen op €270.72. graag horen wij van u of u akkoord gaat met de herziende prijsopgave, of dat u afstand doet van het toestel of dat u het toestel ongerepareerd retour wilt ontvangen.

vind het voorstel redelijk dus ben akkoord gegaan mits er geen bijkomende kosten worden berekend.
eind goed al goed denk ik.
het is jammer dat het zo ver moest komen,maar goed hoop voor toekomstige klanten er voordeel bij hebben.

jullie nogmaals hartelijk dank
grtoetjes uit utrecht wim

afgezien van taalfoutjes zijdens verkopende partij.

de economische levensduur is gesteld op 6 jaar, of te wel op 72 maanden. verkopende partij stelde voor 3/6 x € 270,72 = € 135,86 te betalen. had ook 36/72 kunnen worden vermeld.