Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vg
vgz-klant - 24-06-2015 19:24:26
Garantie & Verzekeringen

Betalen om te betalen, mag dat zo?

16.35 u: "maar daar gaat het hier niet om. het gaat erom dat vgz mij dwingt toegang te geven tot mijn bankrekening en mij extra laat betalen als ik dat niet wil. dat ze mij een acceptgiro sturen, die ik niet wil hebben, die ik niet zal gebruiken, maar die ik toch moet betalen."

waarom geen digitale acceptgiro? waarom wordt een acceptgiro gestuurd als de klant heeft aangegeven deze niet te willen hebben? en als de klant deze niet nodig heeft, zeker niet elke maand dezelfde? ik kan echt wel een jaar lang elke maand hetzelfde premiebedrag overmaken, zonder daarvoor elke keer een acceptgiro te krijgen, die regelrecht bij het afval belandt.

en, mein33, alle arbeid kost geld, of dat een automatische incasso is, of een automatische overschrijving, dat maakt niet uit en die kosten zitten bovendien al lang in de premie verwerkt.