Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-06-2015 19:33:09
Computers & Telefonie

Filmspeler.nl onbetrouwbaar

Ik wil toch graag wat zeggen,

na aanschaf van mijn x9 in april 2014 begaf zeer snel de voedingsstekker.
door jack werd direct een nieuwe opgestuurd, geen enkel probleem. positieve ervaring dus.
een week geleden startte de x9 niet meer op, ik mailde jack of een backupkaart zou helpen.
die wilde hij natuurlijk wel verkopen, maar hij stuurde ook wat linkjes van zijn site, want ik kon het ook zelf verhelpen. die site bevatte ondertussen zeer volledige support, filmpjes en how-to's. de reanimatie van de x9 was simpel te doen, en ik heb nu weer de nieuwste versie. wederom positief.

ik heb natuurlijk de draad doorgelezen. het retouradres is een opslagplaats, vlak bij zijn kantooradres. idd geen dikke winkel met "filmspeler "erop. in plaats van aannames te maken heb ik gewoon naar de opslag gebeld. en geen probleem: er komen dagelijks pakjes voor jack die netjes in zijn opslag bezorgd worden.
wederom: dit klinkt niet verkeerd.

sja hij koopt een doosje die een nerd voor de helft koopt en programmeerd. nou en? deze heeft een supermooi programma, kant en klaar. ik betaal de 1x over de kop-prijs graag. hij mag hier natuurlijk op verdienen. weet je wel dat onderdelen van bv de auto-industrie 6x over de kop gaan?. daar hoor je niemand over.

stel je gaat 1x met je gezin naar de bios en kijkt wat on demand films: die full loaded speler had ik er binnen een maand uit. die heeft zich na 1 kijkseizoen al enkele malen terugverdiend.

dus als ik voor een fix eu13 porto zou moeten betalen, zou ik dit lachend doen. princiepieel gezeur hieromtrend is hypocriet. want als de dan zo principieel bent, huur dan maar bij on demand / videotheek/ koop dvd's.

ik ben dus positief over filmspeler.