Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
repannaatjes01 - 25-06-2015 23:50:07
Auto & Vervoer

Misleiding bij aankoop auto

Tiger dankjewel voor je bericht.. op de plek zelf was er geen brug voor handen.. 2 ervaren oldtimer restaurateurs hebben er met een zaklamp zo goed mogelijk onder gekeken.. hij was getectyleerd..als deze man blijft zeggen dat hij na de apk keuring is weggezet en er geen tijd meer was voor dit busje..tja dan ben ik goedgelovig geweest... hij zet dit me ook zwart op wit op de mail..natuurlijk denk ik achteraf.. had hem deze eerst laten keuren...maar ik was te goed van vertrouwen.

het is een goede en kritische keurmeester die mij de plekken heeft laten zien..alsik hemnietmeer kan vertrouwen kan ik niemand meer vertrouwen..zoals wel eens wordt gezegd is een apk een moment opname.. er zullen keurders zijn die het minder nauw nemen... deze sloeg dus wel op de juiste plek... maar deze was ook niet te missen..

schatting 2000 euro voor nieuwe chassis balk..tussenbalk..deze onderdelen zijn de kosten niet..maar wel de arbeid die moet worden verricht.. bij het demonteren kwamen ze intussen nog meer grappen tegen zoals een zeer slechte bodemplaat welke opgelapt was met dakleer en kit tussen de plaat en de vloer van de hetbusjes/camper isheteigenlijk ( wederom niet aan de onderkant te zien dmv de tectyleerlaag.. deze was apk technisch niet een probleem maar wel beter deze nu aan te pakken nu de ze balken aan het verwisselen waren.. enzo nog wel een aantal zaken...

de auto is betaald.. de koop is s avonds gesloten. met wederzijds vertrouwen( achteraf ook vreemd van hem denk ik nu) heeft hij de papieren afgegeven.. wij hebben gezegd dat zodra de volgende dag er een apk op zou zitten wij deze direct zouden overschrijven en deze naar hem aangetekend toe zouden sturen..de apk zit er dus nog niet op.

kortgezegd: ik koop een oude bak waarvan wordt beweert door de verkoper dat deze technisch in orde is... geen problemen met de apk zullen zijn omdat deze na de laatste keuring in 2012.is weggezet. ( hij heeft getracht er een apk op te krijgen... maar niet met succes bleek) volgens mijn ervaringsmensen na deze informatie de aankomende roestplekken het eerste echte probleem zullen vormen en dat dat een dure aanpak zal worden)..de koper geeft mondeling en zelfs via de mail foutieve niet kloppende informatie... op basis daarvan wordt de koop gesloten... kan dit?