Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bvandenb
bvandenb - 26-06-2015 12:40:14
Huishouden & Energie

Dubbelmeter

Oh ja, ik zal de naam van het administratie bedrijf (want dat zijn veel 'stroom leveranciers feitelijk) niet noemen, we zijn er voor overgestapt..
wij vertrouwden onze meter na een afrekening ook niet meer.
wat bleek echter: je geeft zelf je meterstanden door, én de 'netbeheerder' komt 1 keer per jaar om het ook te noteren, "dubbele boekhouding controle" zeg maar, anti-diefstal en controle of er niet met de meter geprutst is.
.
wat bleek nou die gaven gewoon de netbeheerder de schuld die had zogenaamd 800 kwh minder opgegeven. in dat jaar gingen de vriezer er uit(niet vervangen), de tv en een monitor waren bijna de helft in verbruik, ijskast idem. en tig lampen van minder watt, kon dus niet goed zijn!!
.
en idd als ze het uitgangs punt verder naar achter liggen, 'heb je ineens meer-verbruik', ook met een perfect functionerende al dan niet digitale meter. daar zou kassa eens op moeten onderzoeken, 'meter opgave fraude bij de bedrijven zelf'.