Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gewicht - 26-06-2015 19:58:41
Huishouden & Energie

Dubbelmeter

Een verbruik van 2000 kw per jaar is naar mijn mening gewoon, om het maar zo te zeggen.
zelf heb ik een vrijstaande woning met daarin alle apparatuur die maar nodig is ,wasmachine die veel gebruikt wordt,droger, 2 oude koelkasten en vriezer enz enz.
verder om te doe het zelven ,zware elektrische cirkelzaag ,kloofmachine en 2 elektrische ketting zagen en nog divers elektrisch gereedschap. ik heb een houtkachel en 20 kuub hout per jaar gaat er zo doorheen.
toch gebruik ik al jaren tussen de 2300 en 2400 kw . maar ik heb wel de gewone oude meters .
ik heb vorig jaar dubbel tarief (hoog en laag) geprobeerd, automatisch schuif je dan veel verbruik door naar het goedkope weekend,voornamelijk zaterdag vanwege de herrie. ook toen bleef mijn verbruik op 2430 kw. kan ook niet anders (wel waardeloos je bent je hele weekend kwijt dus dat doe ik niet meer)
het ligt gewoon aan de digitale meters die zijn goed voor de leveranciers en slecht voor de klant.