Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 26-06-2015 23:49:42
Auto & Vervoer

Protest

Ik wilde wel dat wij - als 70-plussers - een middeninkomen hadden. 't lijkt er niet eens op. man 36 jaar gewerkt in ploegendienst in fabriek en een minimaal pensioen. ik zelf ruim 20 jaar gewerkt op kantoor; pensioen betaald dat verdwenen bleek te zijn toen het erop aan kwam (maatschappij de wereld). weet niet of werkenden zich het realiseren, maar je betaald de volle mep voor de ziektekostenverzekering (geen werkgeversaandeel). geen vakantiegeld (beetje bijdrage via aow) en geen 13e maand of bonus of wat dan ook. bij de goedkoopste supermarkt boodschappen halen en nooit iets extra's mee kunnen nemen. we roken niet, gaan nooit uit naar een bioscoop of zo en terrasje misschien 3 maal per jaar. de oude kleding kan nog wel een jaartje mee en in huis sloffen dragen, dat scheelt schoenen en verder ieder jaar achteruit kachelen, want als die 21% btw doorgaat en ook de woonlasten (o.a. woz, verzekeringen en nutsbedrijven) steeds duurder worden dan wordt het echt een kwestie van overleven...
ik klaag niet; we zijn redelijk gezond, maar het verhaaltje dat alle aow'rs stinkend rijk zijn en met grote motorhome's op vakantie gaan is toch echt niet waar.