Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 27-06-2015 22:40:41
Auto & Vervoer

Protest

[quote=pieterwolters schreef op zaterdag 27 jun 2015, 20:31][quote=gerbera schreef op vrijdag 26 jun 2015, 22:52]met uw inkomen bent u dus niet afhankelijk van de voedselbank zoals zovelen die nog lang niet aan hun pensioen toe zijn maar het veel slechter hebben dan u.

dus je mag alleen maar klagen als je bij de voedselbank komt? en niet over dat je in nederland een idioot hoog belastingdruk hebt als je een middeninkomen hebt? het zijn wel de mensen met de middeninkomens die ervoor moeten zorgen dat de economie draait waardoor de mensen die nu bij de voedselbank komen een baan kunnen krijgen. ts is gepensioneerd en heeft een middeninkomen. er zijn zoveel mensen die het met veel minder moeten doen en zich ook scheel betalen aan belastingen, gemeentelijke heffingen, zorgverzekering, enz enz. als we dan zo nodig moeten protesteren laten we het dan voor die groep doen. dankzij deze regering incl. d66 zijn miljarden naar griekenland verdwenen en leven hier grote groepen in armoede.