Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 28-06-2015 11:34:36
Geldzaken & Recht

Openingstijden fitness veranderen

@hobester,

blijkbaar was uw adrenalinepeil nog dusdanig hoog dat u hier maar gelijk bij uw thuiskomst, speciaal voor dit probleempje, rond middernacht nog een account heeft aangemaakt om te informeren of het "wettelijk" wel is toegestaan om de openingstijden tijdelijk aan te passen.
en tussen aanhalingstekens, de door u aangegeven 3 dgn. klopt niet.
hopelijk kijkt u nu, na een nachtje slapen, iets anders aan tegen dit onrecht en ziet u het e.e.a. in een iets ander perspectief.
ben wel benieuwd wat de eigenaar van het fitnesscentrum voor verklaring heeft gegeven voor wijzigen van de openingstijd. durf er bijna op te wedden dat het met de vakantie van het personeel te maken heeft.
ik vraag mij af :
sport u werkelijk 5 dgn per week !!
u gaat, per ongeluk, niet zelf in deze periode met vakantie?

advies: pak eens s'avonds de fiets en ga een heerlijke ontspannen rit maken in de vrije natuur en de frisse lucht i.p.v. u in het zweet te werken in een muffe ruimte van een fitnesscentrum.
u kunt u dan heerlijk ontspannen en zult ervaren hoe fijn uw lichaam en geest dat zullen vinden.

vr.gr. mein33