Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jonnes
jonnes - 28-06-2015 13:49:29
Auto & Vervoer

Protest

[quote=tijger1 schreef op zondag 28 jun 2015, 11:57]@jonnes

mensen die van de voedselbank afhankelijk zijn, hebben in ieder geval te eten en dat is het allerbelangrijkste. iedereen in nederland komt in ieder geval in aanmerking voor het bestaansminimum van de overheid en de voedselbank, kledingbank, speelgoedbank, vakantiebank en ga maar doir zijn extraatjes.

empathie en medeleven zijn makkelijk op internet, maar stelt verder niet veel voor.

en hoe weet u of ik niet van de voedselbank afhankelijk bent?;-)) hier opent iemand een klasg topic met een middeninkomen. ja hoor, ook zielig.

u heeft werkelijk geen flauw idee waar u over praat! ik ken gezinnen die van de voedselbank afhankelijk zijn. ja, ze hebben wat te eten, maar gezond eten is anders. de kinderen krijgen geen cadeautjes als ze jarig zijn, trakteren op school is er niet bij. elk dubbeltje moet worden omgedraaid. het is gewoon een schande dat dit soort situaties in nederland uberhaupt voorkomen! en voor wat betreft de ts, nee, met een middeninkomen hoeft die niet te klagen! zoals ik al eerder zei beste tijger, u reageert zo'n beetje op elk topic. soms met goede adviezen, maar bij gebrek daaraan meent u anderen de grond in te moeten boren, zoals hier de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. ga de wereld eens in tijger in plaats van je leven te vullen met alle forums af te struinen om daar denigrerende opmerkingen te plaatsen!