Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 29-06-2015 10:06:30
Huishouden & Energie

Huur betalen voor product van ander

Beste unhappycustomer,

u geeft aan dat u uw woning verkocht heeft.
normaliter wordt bij de verkoop afgesproken dat het contract van de huurboiler ook wordt overgenomen. als het contract niet wordt overgenomen dan zou het resterende 'contract bedrag' in de verkoopprijs verrekend behoren te zijn.
begrijp ik uit uw woorden "stel dat de nieuwe bewoonster overname niet op prijs stelt" dat bij de verkoop van de woning het contract van de huurboiler niet ter sprake is gekomen ?

niet netjes uiteraard van de energiewacht groep geen antwoorden krijgt. dat een eerdere boiler snel defect is gegaan doet er niet toe.
u bent een contract van 8 jaar aangegaan en dat contract zal uitgediend moeten worden. als de nieuwe bewoonster het niet over wil nemen dan kunt u wellicht proberen om met de energiewacht groep tot een afkoopsom te komen.