Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 28-06-2015 18:02:35
Auto & Vervoer

Protest

@jonnes: ik zie hier geen enkele reactie van tijger1 waarmee hij mensen de grond in boort of naar beneden haalt. dat jij de reacties van tijger1 niet begrijpt, is jouw probleem.

en wat het eten van de voedselbank betreft: voor zover ik weet, zit er altijd wel aardappelen, groenten,fruit en melkproducten bij. misschien wordt het tijd om te stoppen met die voedselbanken (is toch niks) en terug naar vroeger: afhankelijk van de liefdadigheid van kerk en familie/vrienden.

er zijn veel landen waar mensen het (financieel) nu moeilijk hebben, die kunnen niet even naar de voedselbank, wat die is daar niet.

overigens komen veel mensen ook in de financiƫle problemen doordat zij meer uitgeven dan er binnen komt. (en nee, ik zeg niet allemaal, maar veel.)